Gåvokort

Det finns möjlighet att köpa gåvokort av att ge bort vid speciella tillfällen av föreningen. En gåva som går till välgörenhet är ofta lika uppskattat vid högtidsdagar som att få en present. Det finns två sätt att beställa gåvokort av Vänortsföreningen Jönköping-Bangladesh:

 

 1. Betala in din gåva på vårt PG: 44176 45-1. Märk betalningen med ”Gåvokort Ditt Namn”. Ring/maila till Inger Forsberg i styrelsen och beställ ditt kort, uppge din adress så kommer kortet inom några dagar. E-post: inger.bi.forsberg@gmail.com, tel: 0390-404 64. Du kan även få en utskriftsversion via mail, av gåvokortet, som du kan skriva ut själv. För att få ett postat kort är minimibeloppet 100 kr.

2. Använd vår betallänk hos Payson, då kan du betala med VISA och Mastercard på ett säkert sätt. Det kräver en registrering men går i gengäld fortare och du får en utskriftsversion av gåvokortet så fort vi fått en notis om din gåva. Vill du, postar vi även ett gåvokort till dig. Beloppet är valfritt men vi rekommenderar minst 100 kr för att minimera administrationskostnaderna.

Betala Gåvokort med betallänk här!